Lasergamen

lasergamen Op locatie

Lasergamen op je eigen locatie!

Zó dichtbij huis een avontuurlijke activiteit vinden, zou je waarschijnlijk niet lukken als deze activiteit niet naar jouw huis zou komen. Bij ons is het dan ook mogelijk om op elke locatie het populaire spel Lasergamen te huren. AdventureSpot.nl bouwt jouw ruimte helemaal om tot de perfecte lasergame ambiance. Zo waant iedereen zich veilig in zijn eigen territorium, zonder onder zijn of haar eigen bed of bank te moeten verstoppen. Kortom: jij bepaalt waar, wanneer en hoe lang je gebruik wil maken van onze lasergamepistolen!

Indoor of Outdoor

Onze lasergamepistolen zijn in zowel Nederland als bij onze Zuiderburen te boeken. Dit kan binnen én buiten. Zo maken wij niet alleen van jouw loods, kantoor of school de perfecte lasergame area, maar maken wij het ook onvergetelijk in het bos of op het strand. Dit doen wij door naast onze professionele lasergamepistolen ook andere materialen, begeleiding en transport aan te bieden. Mocht je zelf geen geschikte locatie weten, dan denken wij graag met je mee. Wij lasergamen door het hele land en kunnen vaak uit ervaring de perfecte spots met je delen.

Lasergamen By Night

Als de zon heeft plaatsgemaakt voor de maan en de normale wereld wat rustiger aan doet, kan jouw adrenalinekick pas echt gaan beginnen. Zo wordt lasergamen nóg spannender en nóg leuker! Onder toezicht van de sterren een echte lasergamester worden, wiens doel is dat nou niet? (Een donkere omgeving is overigens niet noodzakelijk, bij daglicht hebben onze professionele lasergamepistolen ook een bereik van zo’n 150 meter.)

Het leven is te kort om een paar levens erbij te laten schieten. Alleen daarom al is dit de perfecte activiteit voor jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje of kinderfeest. Wacht dus niet te lang en vraag naar de mogelijkheden via info@adventurespot.nl, dan schieten we je alvast graag (te hulp).

Lasergamen in de Supermarkt

Bouw samen met ons jullie supermarkt om tot een lasergame arena. Samen met je collega’s nasluiting tijd lasergamen in de winkel. Het bedrijfsuitje van dit moment. Wij komen met alle benodigde materialen jullie kant op en verzorgen het van A tot Z.

Groepen vanaf 10 personen

Op iedere locatie mogelijk

Vanaf 9 jaar

+
Lasergame sets
+
Tevreden bezoekers
+
Aantal bedrijfsuitjes